Få din opgave løst af professionelle

Vi tilbyder både tømre, snedker og entreprisearbejde i høj kvalitet. Vi leverer vores services til hele Østjylland, samt rundt I Danmark. Se herunder, eksempler på ydelser vi tilbyder. Derudover kan du kontakte os, og vi vil give dig et uforpligtende tilbud.

Vores services

Vi tilbyder mange tjenester inden for tømrerarbejde, som eksempelvis kan gøre dit hus mere energibesparende. Ønsker du at få lavet nogle ændringer eller forbedringer til dit hus, så kan vi hjælpe dig godt på vej. 

Telefon

Montage af mere end 150 køkkener for Designa Erhverv A/S i boligbyggeri udført af A. Enggaard A/S på Skejbyvej i Risskov.

I hver lejlighed monteret køkken med 10 til 15 skabe, både underskabe, overskabe og højskab, køkkenerne har corian bordplade med underlimet vask og indbygnings kogeplade, hver køkken har integreret opvaskemaskine med fastmonteret skabslåge samt integreret køle/fryseskab også med fastmonteret låger.

I hver lejlighed er der også monteret klædeskabe 1-3 stykker afhængig af antal værelser.

Udskiftning af tag på hus i Hundslund, med nye Stern brædder og tagrender, der er også blæst ny papirulds isolering ind på loftet, hvor gangbro blev hævet og ny loftlem med stige blev monteret.

Renovering af spinning sal ved Fitness 1, vestergrave 2 i Randers, efter nedtagning af spejle, reparation af pudsede vægge og gipsvægge, spartling og maling, trappe opgang og repos blev i samme omgang slebet, spartlet og malet, i samme fitness 1 har vi renoveret gulvene under deres trænings områder, fjernet gummi gulv, nedlagt krydsfiner gulvplader og genmonteret gummi gulvet.

Vindues udskiftning i Villa i Rønde, med udtagning af vinduer fra da huset blev bygget i 1968, montering af nye IdealCombi A/S træ-alu Frame IC vinduer og terrassedør med 3 lags glas.

Adgangsstige monteret for Breinholt Service & Montage Aps.

Nedfræsning af massivtræs skærebræt i kompaktlaminat bordplade.

Lade bygget Silkeborg.

Skal du have nyt køkken?

Vi har over 20 års erfaring i opsætning af køkkener, og kan sætte alle typer køkkener op. Vi samarbejder bl.a. med Designa køkkener om de helt rigtige løsninger og til en god pris. Vi har også en hårde hvidevare-aftale flere forskellige grossister, så vores kunder har et bredt udvalg af hårde hvidevare til både køkken og bad.

Flexi byg og montage

Kvalitet og professionelt arbejde behøver ikke koste ekstra, og vi arbejder altid til konkurrencedygtige priser. 

Kontaktinfo

Skal vi hjælpe dig?

  • Vi har et bredt udvalg af ydelser indenfor bygningsrådgivning, renovering og generelle tømre/snedker arbejde. Kontakt og hør mere.